PEnTRU PLATA IN CONT BANCAR

----NUMELE SI DATELE CONTULUI MEU:--- ----PAULISAN SIMONA----- ----RO51 RZBR 0000 0600 1258 9784---- ----BANCA REIFFEISEN----

DACA FACETI PLATA IN CONT BANCAR!

Transport gratuit prin posta romana beneficiaza doar lucrurile care au specificat in dreptul pretului acest lucru, adica articolele care costa min 30 lei/ bucata , nu mai ofer transport gratuit atunci cand se cumpara articole cu preturi de 10 sau 15 lei de ex.....sau care costa mai putin de 30 lei/ bucata.

Cum comand !

CUM COMAND?

Preiau comenzi la: simona5555@yahoo.ro, cu datele dvs personale din buletin si cu linkul sau o poza a articolului dorit.

Livrarea se face prin Posta Romana sau Curier
Stabilirea modalitatii de livrare se face lasand un mesaj in momentul comenzii.

-Produsele trimise prin POSTA ROMANA se pot realiza in 2 modalitati si anume:
1-   CU PLATA RAMBURS ,  in acest caz taxa de transport e de min 11 lei pentru primul kg  care se adauga la suma obiectelor cumparate

2-   Cu PLATA IN CONT BANCAR
- Contul si datele mele se gasesc scrise pe blog , chiar sub titlul blogului.

NU EXPEDIEM COLETE PRIN POSTA ROMANA IN SISTEM DE POST RESTANT, ADICA PE ADRESA POSTEI, DECAT CU PLATA IN AVANS IN CONT BANCAR SI ACHITAND  SI CEI 2 LEI TAXA SUPLIMENTARA PERCEPUTA DE POSTA ROMANA


NUMELE SI DATELE CONTULUI MEU:
PAULISAN  SIMONA
 RO51 RZBR 0000 0600 1258 9784,  BANCA REIFEISEN

Dupa ce lansati o comanda veti primi un mail de confirmare a produselor rezervate si apoi inca un mail cand coletul dv e expediat.
In max 2-3 zile veti primi in cutia postala o instiintare pentru ridicarea coletului.
Va deplasati la posta de unde apartineti, prezentati actul de identitate si platiti contravaloarea coletului si apoi va ridicati produsele .
Daca hainutele au fost achitate de dv in cont bancar , mergeti la posta si il ridicati fara a mai plati nimic.
Daca nu primiti instiintarea in timp util in cutia postala va recomandam sa treceti pe la oficiul postal de care apartineti pentru a verifica livrarea.

Produsele pot fi livrate si prin  CURIERAT,  Fan curier sau Cargus, dar comanda min trebuie sa fie de 50 lei si plata se face in avans in cont bancar asta daca sunteti la prima comanda pe acest site.


Acesta nu este un magazin online, vanzarile au un caracter ocazional, sunt lucrurile mele personale ,ale mamei mele, ale prietenelor.
Sunt lucruri cumparate de mine sau primite in dar, care au fost purtate decent , altele nepurtate deloc.
Hainutele vandute sunt sterse de pe blog, pt o mai buna vizualizare a produselor disponibile!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Preturile nu sunt negociabile , asta pentru ca nu toate hainutele imi apartin !
Comanda minima 25 lei! Fara nici o exceptie!


CINE IMI REZERVA HAINUTELE SI APOI NU MAI RASPUNDE LA MAILURI SAU MA PUNE SA TIN HAINUTELE REZERVATE FARA CA APOI SA MI SE VIREZE BANUTII IN CONT, IL ROG POLITICOS SA NU MAI INDRAZNEASCA SA COMANDE SAU SA IMI SCRIE CEVA PT CA NU IL VOI MAI SERVII NICIODATA!NU TIN CONT CINE SI DE CATE ORI A CUMPARAT, EU SUNT CORECTA DE FIECARE DATA SI ASTEPT SA FIU TRATATA LA FEL!


DE RETINUT: cine  cumpara vreun produs si apoi se razgandeste si doreste returnarea lui acest lucru se face fara probleme,  doar daca nu e descris corect de catre mine sau are vreun defect nespecificat, iar transportul in acest caz e suportat de cumparator.
In momentul in care faceti o comanda sunteti de acord cu conditiile acestui blog !CA SA MERGETI LA PAGINA URMATOARE DATI CLIC PE `` POSTARI MAI VECHI ``

CA SA MERGETI LA PAGINA URMATOARE  DATI CLIC PE `` POSTARI MAI VECHI ``